Skip to content

Altcevauri #4 – Trei muzici și-o comedie

Mi-a plăcut să descopăr lucruri și să râd încă de când eram copil. Pasiunea pentru râs mi-a rămas, dar curiozitatea mi-a jucat niște feste o perioadă. Încet, încet, mă redresez. Astăzi pun pe hârtie două descoperiri vechi, una nouă și o încurajare:

  • Pe Jurjak l-am ascultat prima dată acum vreo doi ani. Chiar dacă mi-a plăcut ce am auzit, am rămas în minte mai mult cu imaginile. Cu timpul l-am uitat pe acest băiat, dar de câteva zile mi-a reapărut în newsfeed și în instastoriuri. Așa că l-am căutat pe Spotify și l-am găsit cu două albume, dintre care unul abia scos din țiplă. Am descoperit un artist foarte talentat, foarte actual, cu groove de Arizona și succes de București.
  • Soul Serenade înseamnă Andrei Rotariu, Adelina Chivu și Codruț Andrei. Nu i-am mai văzut live de mulți ani și îmi pare rău. Cu Andrei Rotariu m-am întâlnit prima dată în 2011, așa cum am notat aici. De atunci, acești oameni au cântat blues-ul prin toată lumea și au fost, negreșit, apreciați. De curând i-am redescoeprit pe YouTube și stau și mă întreb cum de nu au lansat niciun album până acum…
  • Tot în 2011 am scris despre Alexandra Cuza, o tânără din Suceava care spărgea toate normele pe Pink Floyd. Anii au trecut, iar acum Alexandra primește în sfârșit ceea ce merită după ce Tudor Chirilă a luat-o în echipa lui la Vocea României, concurs asupra căruia voi începe să arunc o ureche în acest sezon. Îi doresc mult succes și aștept cu nerăbdare un The Great Gig In The Sky sau cine știe…
  • Alina E. Rădulescu este o foarte talentată într-ale scrisului și râsului. Cu umor și curaj, și-a dedicat blogul scenei de comedie de la noi din țară și aiurea. Din câte cunosc, este prima tentativă de acest gen de pe la noi, așa că îi urez succes, spor la scris și mulți followeri pe Twitter, unde îi place să se dea cu umorul.

sursa foto

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.