CategoriesJurnal

Asul noilor începuturi

Sunt as în a-mi face planuri și în a pune pe hârtie idei și schițe de pagini, conturi, content-uri, afaceri și alte bazaconii. Nu mă întrece nimeni, cred eu, în a fi celebru, de succes și putred de bogat în urma a ceea ce nu există. Practic, sunt cel mai bun la ceea ce nu am făcut (încă?).

Tot timpul îmi spun că am un as în mânecă și că, într-o bună zi, voi scoate și voi trânti, pe masa carierei mele, succesul sub formă de careu. Și voi face, voi drege, voi lansa și mă voi preocupa. Iar apoi, bineînțeles, voi câștiga.

Dar iată că am 28 de ani, iar acea zi nu a apărut până acum. Din lene, din comoditate și din prostie. Pentru că întotdeauna a apărut ceva mai inutil și mai neimportant de făcut, iar atuul din mânecă a putut aștepta.

Acum m-am hotărât, pentru a câta oară nici nu mai știu, să îmi joc cartea de sub bluză. Am luat niște decizii și chiar am făcut niște lucruri concrete. Nu mai trebuie decât să-mi suflec mânecile și să mă apuc de treabă. Dar parcă mi-e teamă că, în loc de as, sub ele nu voi găsi decât un amărât de joker.

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.