CategoriesAmestecate

Insalata di œufs durs

Dați-vă la o parte că m-a învățat viața. Deci, ”Insalata di œufs durs”. Rețetă și preparare.

Se lasă cinci ouă la macerat în vin roșu peste noapte. A doua zi dimineață, beți o cafea. Când vi se face foame, scoateți ouăle. Între timp, turnați în pahar niște fetească regală de Tohani, podgorie renumită pentru vinurile roșii. Puneți ouăle la fiert și tăiați mărunt niște cipolla verde. Faceți refill la pahar și rugați-vă să vă rămână și pentru masă. Luați două citrons și obțineți niște succo di limone. Apoi, încercați să vă aduceți aminte ce aveți dulce prin casă, că merge după asta. Faceți les oeufs tari, apoi sferturi. Amestecați cu cipolla, succo di limone, olio și niște sare la sanchi. Spălați-vă pe mâini, luați vinul și mergeți în sufragerie. Desfaceți ciocolata aia cu biscuite. Buon appetito!