CategoriesMuzică

Noapte de catran cade paravan peste Partizan

Șoc în Titan: pleacă Adrian, zis și Artan, rămâne Răzvan (Moldovan) cu Laura Brat. Vedeți? Ceva nu se termină cum trebuie. Nu putea s-o cheme Bran? Atunci toată lumea ar fi fost (măcar puțin mai) mulțumită.

Sunt foarte trist de ruptura asta, mai ales în contextul ultimelor luni, când partizanii parcă reînviaseră, fiind foarte activi, cu discuri lansate (sau, mă rog, aproape lansate), concerte, apariții la radio, interviuri despre viitoarele proiecte, două clipuri noi ș.a. Aveau chiar și berea lor. Dar cum lucrurile au mers parcă prea bine, apare știrea asta, care sunt sigur că a bulversat nici mai mult, nici mai puțin decât 100% dintre fanii trupei.

Acum nu aș vrea să fac pe detectivul, dar eu cred că ruptura nu vine din cauza unei divergențe dintre Suedezu’ și Artan, ci ca urmare a fiasco-ului total pe care l-a reprezentat lansarea vinilului ”Timpuri Noi”, care nu a ajuns la toți cumpărătorii nici în ziua de astăzi, la atâta vreme după ce au dat banii pe el (pe 31 ianuarie a fost lansarea în Control, iar unii au cumpărat bilet cu vinil inclus). Dar aici nu este vina trupei, ci a producătorului materialului, Food Hood, entitate foarte apropiată de băieți, fără de care nu ar fi apărut discul, berea, magazinul lor online, probabil nici clipurile. După lansare, oamenii au început să întrebe cu insistență unde este discul pe care au dat banii și s-au lovit de răspunsuri ambigue. Astfel, i-au bombardat pe cei din trupă cu mesaje, pentru că unii s-au simțit păcăliți. Cum Artan este cel mai vizibil dintre ei, automat, fanii au început să îl interogheze pe Facebook, fapt ce l-a determinat să aibă câteva ieșiri și trimiteri către Food Hood (aproape) nervoase. Și pe bună dreptate. Iar de atunci, cel mai probabil a intervenit ruptura. Suedezu’ a rămas alături de ceilalți doi băieți, probabil și din obligație față de ajutorul venit din partea Food Hood în anii ăștia.

Aceasta este o ipoteză. Habar nu am care este adevărul și nici nu aș vrea să aflu dedesubturile cu orice preț. Îi voi urmări în continuare pe partizani și pe Artan, indiferent ce va alege el să facă (am mers și la Sala Radio să îl văd de vreo două ori). Cât despre noua voce a trupei, Laura Brat, îmi este greu să fac aprecieri deocamdată: da, cântă senzațional și, daaammmnn, ce cojones are!, dar pur și simplu nu văd cum ar putea să se integreze în atmosfera Partizan sau să cânte piesele, care, din punctul meu de vedere, nu pot fi interpretate de altcineva în afară de Artan. Dar poate mă înșel, cine știe. Oricum, mult succes!

Dănuț ce-o mai face? O fi bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.