CategoriesAmestecate

Rasismul lui Roseanne e cea mai mică dintre probleme

Puțin context: ABC, postul care a produs și a difuzat Roseanne (femeia-sitcom care a doborât multe recorduri la viața ei prin SUA), a anulat serialul în urma unor mesaje rasiste postate de protagonista principală pe Twitter.

Bon. Pe lângă prostia mesajului și scuzele apărute, sunt observabile două aspecte aici:

  1. Roseanne Barr este o persoană toxică, parcă aterizată direct din studioul România TV; tot ieri, a acuzat-o pe Chelsea Clinton, fata cuplului prezidențial Bill-Hillary, că este însurată cu nepotul lui George Soros, pe care l-a acuzat mai târziu că ar fi fost un nazist ce a exterminat și a făcut. Da, fix așa.
  2. Roseanne Barr are mulți adepți. Există o groază de oameni care îi iau apărarea și care nu văd nimic în neregulă cu tweet-urile actriței. Și care sunt nervoși.

Iar abia aici intervine problema: că Roseanne este o rasistă imbecilă cu acces la internet, ok, se întâmplă, numai că prin proporțiile acestui scandal se strâng laolaltă aproape toți rasiștii imbecili cu acces internet din SUA și cam de peste tot. Iar astfel, ăștia își reamintesc că nu sunt singuri. Și prind curaj. Iar political correctness-ul sufletului va băga și mai tare pumnul în gură, producând mai mult rău decât bine, iar lumea se va enerva și mai tare.

sursa foto: Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.